Compania Awine s-a nascut dintr-o mare pasiune pentru vin, precum si din dorinta de a o impartasi cu ceilalti iubitori ai vinului.

Aceasta pasiune pentru vin s-a transpus intr-un un set unic de expertiza, personalitate si perspectiva. Toate acestea sunt unite de o singura misiune: sa gustam, sa ne bucuram si sa prezentam sortimente de vinuri cat mai speciale. Astfel, produsele noastre sunt selectate cu mare atentie, iar scopul nostru este sa aducem in paharele pasionatilor vinuri de cea mai buna calitate.

Vinurile au fost alese pe baza filozofiei firmei noastre, care doreste sa promoveze crame de familie. In acest mediu oamenii, strugurii si vinul sunt tratati cu un mare respect.

Viziunea noastra este sa oferim cea mai buna experienta posibila. Aceeasi pasiune pentru vin ne-a determinat sa ne imaginam o lume in care bucuria, cunoasterea si cumpararea vinului sunt disponibile pentru toata lumea.

Pentru a va ajuta in alegera vinului potrivit pentru orice ocazie, fiecare produs din portofoliul nostru beneficiaza de o descriere complexa. Aceasta include aspecte tehnice ce tin de vinificatie, notele degustarii si recomandari privind asocierea vinului cu diverse preparate culinare.

DESCOPERA TOATE VINURILE NOASTRE